Kategoriler

Yiyecek ve İçecek Üreten İşletmeler

Gıda ve içecek üretimi yapan işletmeler kaliteli girdiler kullanarak ve iyi üretim teknikleri sayesinde müşterilerine hak ettikleri en yüksek kaliteli ve sağlıklı ürünleri sunmaya çalışırlar.

Üretimden sorumlu yöneticiler için olmazsa olmaz kriterlerin başında sanitasyon gelir. Sanitasyon özellikle gıda zehirlenmelerine, bağırsak enfeksiyonlarına vb. yol açan hastalık etkenleri dikkate alınarak ortamda uygun sağlık şartlarının temini anlamına gelir. Bu, kapsamlı genel temizlik, yağ çözücü ve mikrop öldürücü dezenfektan maddelerin uygulanması ile mümkündür.

İşletmeler çoğu kez sağlanan uygun sağlık ortamını tehdit eden mikrop taşıyıcı haşerelerle ilgili sorunlar yaşarlar. Ancak sorunun çözümü hiç de kolay değildir. Zira söz konusu haşereler ortadan kaldırılırken kullanılan ürünler değişen ortamlarda insanlar için de toksik etki yapabilir.

Belde ilaçlama bu işletmelerin karşılaştıkları haşere sorunu için, insan sağlığı açısından en az risk taşıyan özel çözümler hazırlar.

 

 

Resim
Resim
alt
alt
X
Hemen Ara